De sju systrarna - Maias bok

Skriven av Lucinda Riley
Utgiven av Bazar Publishing, 2019

Baksidestext:
De sju systrarna är den första delen i en storslagen serie om familj, kärlek och identitet, som baseras på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna.

Maia D’Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adopitvfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en pusselbit som ska hjälpa dem att finna sina rötter. 
Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, där den äventyrslystna Izabela Bonifacio levde åttio år tidigare.

Mina tankar:
Jag gillar verkligen den här boken! Jag fick tips om serien i @ i Bollnäs och kastade mig genast över den. Gunilla Leining höjer den ännu mer genom att läsa den så bra. Nu väntar jag bara på att den ska komma ut som inbunden också så jag kan få läsa den istället för att bara lyssna. 

Instagram @mariastrevligabocker

Bilden är lånad från Storytel
Bilden är lånad från Storytel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln