En annorlunda allians

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext: 
Daphne Bridgerton är både smart och vacker - ändå blir hon bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när hennes brors bästa vän, hertig Simon Basset, kommer till London förändras allt. Tillsammans tänker de ut en elegant plan: en fejkad förlovning dem emellan kan göra rätt typ av friare intresserade av Daphne, och hålla alla äktenskapstokiga societetsmödrar borta från Simon. 

Det är en hederssak för Simon att inte åtrå sin väns syster. Och Daphne strävar inte alls efter att bli hertiginna. Men mitt uppe i alla baler, promenader och båtturer är det svårt att skilja på vad som är bluff och inte. Och att hålla ordning på sina egna känslor visar sig vara det svåraste av allt. 

Mina tankar:
Det här är en härlig bok där Lady Whistledowns societetsnyheter börjar varje kapitel med häpnadsväckande skvaller. Den första boken om familjen Bridgerton i Londons societet i början av 1800 talet. Älskar den och måste införskaffa nästa! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln