En oundviklig längtan

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext:
Penelope Featherington är den eviga ungmön och panelhönan som nästan alltid smälter in i tapeten på Londonsocietetens fester. Samtidigt har hon varit hemligt förälskad i sin bästa väns storebror så länge hon kan minnas. Hon tror sig veta allt om Colin Bridgerton - tills hon råkar avslöja hans djupaste hemlighet, som får henne att tvivla på att hon känner honom alls. 

Själv är Colin trött på att ses som en sorglös ungkarl, trött på att inte ha något mål i livet och trött på allas fixering vid skvallerskribenten lady Whistledown, som inte verkar kunna publicera ett nummer utan att nämna honom. Men när han återvänder till London efter en lång resa upptäcker han att inget är sig likt - allra minst Penelope Featherington. 

Mina tankar:
Det här är den fjärde boken om familjen Bridgerton, den utspelar sig i början av 1800-talet. Colin är son nummer tre, lillebror till Anthony och Benedict samt storebror till Daphne. Lady Bridgerton har haft för vana att döpa sina åtta barn i bokstavsordning efter när de är födda. Jag gillar verkligen Penelopes kvicka kommentarer i den här boken. 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln