Skuggsystern - Stars bok

Skriven av Lucinda Riley
Utgiven av Bazar Förlag, 2019

Baksidestext:
Skuggsystern är den tredje delen i en storslagen serie om familj, kärlek och identitet, som baseras på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna.

Star D’Aplièse står vid ett vägskäl efter hennes adoptivfars hastiga död. Han efterlämnade varsin ledtråd till Star och hennes fem systrar, en pusselbit som skulle hjälpa den att finna sina rötter.

Ett antikvariat i London blir första steget på Stars resa. Hon får nya vänner och inser att hon har kopplingar till en kvinna vid namn Fiona MacNichol, som etthundra år tidigare slets mellan passionerad kärlek och sina plikter mot familjen.

Floras otroliga livshistoria förändrar Star. Hon kan äntligen stiga ur sin syster CeCes skugga och öppna sitt hjärta för kärleken.

Mina tankar:
Redan från början längtade jag efter att få läsa Stars bok, hon är, liksom jag har varit, väldigt tyst och såna människor blir jag alltid nyfiken på. Och hittills måste jag säga att det här är min favorit i serien. Floras resa och Stars egen är en glädje att följa. Även denna bok har jag lyssnat på, och åter igen måste jag ge cred till Gunilla Leining som läser så fantastiskt bra.

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln