Stormsystern - Allys bok

Skriven av Lucinda Riley
Utgiven av Bazar Förlag, 2019

Baksidestext: 
Stormsystern är den andra delen i en storslagen serie om familj, kärlek och identitet, som baseras på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna.

Den framgångsrika seglaren Ally D’Aplièse återvänder till sitt barndomshem när hon nås ac nyheten om sin adoptivfars hastiga bortgång. Där tilldelas hon och hennes fem systrar varsin ledtråd som fadern efterlämnat. En pusselbit som ska hjälpa dem att finna sina rötter…

Ally reser till Norge, och där upptäcker hon en etthundra år gammal historia om en sångerska som inte bara har kopplingar till kompositören Edvard Grieg, utan också till henne själv. Ju mer Ally lär sig om Anna, desto mer förstår hon om sitt förflutna.

Mina tankar:
Den här boken är lite tyngre än den tidigare, nästan så jag gav upp, men jag kände att ”nej, jag kan inte lämna Anna i den situationen, hon måste få komma vidare”. Den är lika välskriven som Maias bok och den är väldigt bra men nästan lite för tragisk för min smak.
Jag har lyssnat på den, i väntan på att boken ska komma ut inbunden, och Gunilla Leining ska ha all cred för sitt underbara sätt att läsa. 

Instagram @mariastrevligabocker

Bilden är lånad från Storytel
Bilden är lånad från Storytel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln