Solsystern - Electras bok

Skriven av Lucinda Riley
Utgiven av Bazar Förlag, 2020

Baksidestext:
För omvärlden är toppmodellen Electra D’Apliése kvinnan som har allt: hon är vacker, rik och berömd. Men under den perfekta ytan har Electras redan sköra sinnestillstånd rubbats av adoptivfaderns plötsliga död. När vardagen blir för svår att hantera dövar hon smärtan med alkohol och droger. Just när hennes systrar börjar frukta för hennes hälsa, får hon ett brev från en kvinna som hävdar att hon är hennes mormor...

1939 anländer Cecily Huntley-Morgan till Kenya från New York. Hon har fått sitt hjärta krossat och flyttar in hos sin gudmor vid den vackra insjön Naivasha. I det land hon snabbt lär sig älska möter hon två människor som kommer att förändra hennes liv för all framtid: boskapsfarmaren Bill Forsythe, känd som den eviga ungkarlen, och massajprinsessan Njala som tvingas ta ett ödesdigert beslut. Cecilys liv tar en ny vändning och när hon slutligen återkommer till New York är det som en helt ny person. 

Mina tankar:
Det här är den sjätte boken i serien om De sju systrarna och den är magnifik! Jag fick förbjuda mig själv att lyfta upp den efter middagen eftersom jag fullständigt tappade tidsuppfattningen och läste till långt in på natten! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln