Sommar på strandpromenaden

Skriven av Jenny Colgan
Utgiven av Massolit Förlag, 2016

Baksidestext:
Sommaren har anlänt till det lilla fiskeläget i Cornwall och Polly Waterford kunde inte vara lyckligare. Hon är förälskad: i den vackra kuststaden hon kallar hemma, i sitt bageri på strandpromenaden, och mest av allt i sin pojkvän.

Men under ytan gnager en oro. Den milda sommarbrisen som sveper genom staden verkar bära något olycksaligt med sig. Hennes nyfunna vän har precis blivit änka, och hoppas att flytten till staden ska lindra hennes sorg. Men Polly vet något som helt kan rasera vännens försiktiga steg mot återhämtning. Samtidigt får pojkvännen brottas med plikter han trodde att han hade lämnat bakom sig och Polly börjar få svårt att hantera hans allt längre perioder av frånvaro.

Polly siktar mjöl, knådar deg och bakar bröd. Men ingenting verkar hindra den storm som kommer. Är hon på väg att förlora allt det hon kommit att älska?

Mina tankar:
Efter alla grå mörka dagar med regn och lera så kände jag verkligen för en sommarbok! En sommarbok som är inspirerande och ger så mycket energi. Det här är den andra boken på strandpromenaden med Polly och hennes lilla bageri. Den är lite mörkare än den första men som alltid med Jennys böcker så dras man med i feelgoodströmmen ändå. Såå läsvärd!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln