Den lilla bokhandeln i hamnen

Skriven av Jenny Colgan
Utgiven av Norstedts Förlag

Baksidestext:
Den ensamstående mamman Zoe är i desperat behov av att fly Londons hektiska storstadspuls, så när hon får ett tips om ett jobb som barnsköterska i de skotska högländerna nappar hon direkt. Pappan är änkling och de tre barnen verkar leva rövare i den nedgångna herrgården vid vackra Loch Ness. Men Zoe låter sig inte skrämmas. Hon har länge drömt om ett liv på landet och kanske kan hon äntligen skapa ett nytt liv åt sig själv och sin fyraårige son Hari. Dessutom har hon fått veta att Nina som förestår den lilla bokbussen letar efter extrahjälp - vilken dröm för en bokälskare som Zoe! Men är böcker, frisk luft och skotsk matlagning tillräckligt för att läka hennes sår - för att inte tala om den trasiga familj hon verkar ha kommit till?

Mina tankar:
Den här boken är lite mörkare än den förra, inte riktigt en bladvändare men ändå väldigt bra. Den gamla herrgården känns alltid mörk och dammig och vädret verkar för det mesta vara grått. Men storyn i sig är väldigt bra, som alltid i Jenny Colgans böcker. Mycket läsvärd bok!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln