Strandläsning

Skriven av Emily Henry
Utgiven av Lavender Lit

En romanceförfattare som inte längre tror på kärleken och en litterär författare som tappat inspirationen antar en utmaning som kan komma att förändra allt de tidigare trott om lyckliga slut.

Augustus Everett är en hyllad romanförfattare. January Andrews skriver bästsäljande romanceböcker. De är varandras raka motsatser. Faktum är att det enda de har gemensamt är att de bor grannar, i varsitt strandhus, och har drabbats av skrivkramp. Det vill säga tills de en kväll antar en utmaning: Augustus ska tillbringa sommaren med att skriva något romantiskt och January ska skriva nästa stora amerikanska roman. Hon ska lära honom allt hon kan om romcoms och han ska låta henne intervjua överlevare från en sekt. Båda kommer att skriva klart sina böcker och ingen kommer att bli förälskad. Inte alls…

Mina tankar:
Ännu en bok som börjar med cancer och sorg... Varför är det så populärt? Men bortsett från den jobbiga början så gillar jag verkligen den här boken. Efter ungefär halva så har vågskålen vägt över och det blir en härlig bladvändare med ganska många udda vändningar. Men vad kan man vänta sig med två trasiga, komplexa människor i huvudroll och biroll?

Instagram @mariastrevligabocker

Bilden är lånad från Storytel.
Bilden är lånad från Storytel.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln