En trygg hamn

Skriven av Nora Roberts
Utgiven av Albert Bonniers Förlag, 2020

Baksidestext:
Phillip Quinn har satsat allt på karriären och lämnat uppväxten på gatan bakom sig för gott. Men en blick på yngsta adoptivbrodern Seth räcker för att han ska bli påmind om den pojke han en gång var. När forskaren Sybill Griffin dyker upp i staden blir Phillip omedelbart fascinerad. Men Sybill bär på en hemlighet som hotar det liv som bröderna Quinn har byggt upp för sig själva  - och för Seth.

Det här är den tredje delen av fyra om Familjen i Chesapeake Bay, den fjärde delen om Seth ska komma ut nu i maj 2021.

Mina tankar:
Den här boken ger en sån härlig familjekänsla så jag önskar att jag själv hade många syskon och stod dem nära. Man får följa med till Phillips bakgrund på gatan och det är hjärtskärande hur vissa barn växer upp. Men med adoptivföräldrar som Ray och Stella Quinn känns ingenting omöjligt. Önskar att fler barn i världen kunde få såna föräldrar! Den här boken är lika underbar som de två tidigare. Läs! Jag skulle vilja läsa om hela serien här och nu!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln