Klassisk Massage

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan, utöver sin förmåga att förebygga muskelskador, även behandla spända och skadade muskler. Massagen har inte bara fysisk inverkan på kroppen, den verkar också välgörande på psyket.
En muskel som fungerar optimalt presterar optimalt!

Jag anpassar alltid behandlingen efter kunden och kan skriva friskvård på kvittot.

Rygg Axlar Nacke 30 min (300 kr)

Lämplig behandling vid trött bröstrygg, spända axlar och nackproblem samt spänningshuvudvärk. Eller bara ren avslappning.

Överkropp 60 min (600 kr)

Denna behandling är lämplig vid spänningar från skulderblad, axlar och nacke ut i armar och händer. Denna behandling går också igenom stressområden. Den är också lämplig att boka vid exempelvis tennisarmbåge eller musarm.

Höft & ben 30/60 min (300/600 kr)

Vid stelhet och ömhet i höft, ländrygg och ben. Vid mildare problem räcker det ofta med 30 minuters behandling. Tränar du mycket eller dras med långvariga problem behöver jag 60 minuter för att kunna göra ett bra jobb.

Klassisk Helkropp 90 min (900 kr)

En genomgång av hela kroppen, jag börjar med höften och tar sedan baksidan benen, rygg axlar och nacke samt baksida och utsida överarm i magläge. Därefter får kunden vända sig till ryggläge och jag fortsätter med framsida ben och det som är kvar på armarna samt framsida axlar. Den här behandligen ger en helhetsscanning av kroppen. Om du är vältränad rekommenderar jag behandlingen som heter Djup Helkropp.

Djup Helkropp 120 min (1200 kr)

Det här är behandlingen för dig som vill få en djup genomgång av hela kroppen. Upplägget är detsamma som för den klassiska helkroppsmassagen men här går jag djupare och hinner ta tag i de problem som finns.