Om mig

Jag började min utbildning mot massör vid Umeå universitet där jag läste till Idrottspedagog och parallellt med studierna i idrottsmedicin gick jag massageutbildning vid Docilis i Umeå 2005. Därefter fortsatte jag studera till Hästmassör på Axelson Animal Massage School på Färingsö i Stockholm och blev färdig där 2008 då jag startade upp företaget Hälsinge Hästmassage som så småningom blev Hälsinge Massage. Jag startade upp min massageverksamhet på allvar när jag flyttade in i min massagelokal i Bollnäs Sporthall 1 oktober 2011.  
Därefter har jag utvecklat min verksamhet med ljusbehandlingsformen Biolight 2012 och 2021-2022 har jag gått en utbildning till ICT Terapeut med en specialisering till Medberoende till narcissist terapeut. Sedan den 3 februari 2022 har jag även en lokal på Sportsgym i Söderhamn.

2014-2017 läste jag till ekonom på Blekinge Tekniska Högskola och har därefter haft ett flertal uppdrag både som anställd och konsult inom redovisning och löner. Jag har även gått flera av Björn Lundéns kurser inom bokföring och löner. Nu har jag beslutat att utöka verksamheten inom just ekonomi eftersom jag brinner lika mycket för det som jag gör för massagen och samtalsterapin. Variation förnöjer och sliter inte lika mycket på kroppen.