En förtrollande hemlighet

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext: 
Sophie Beckett är en oäkting. Det vet alla som jobbar på Penwood Park, även om de låtsas att hon enbart är grevens myndling. Men när greven skaffar en ny fru och sedan avlider, blir livet annorlunda för Sophie. Hon degraderas till tjänarinna och drivs hårt av grevinnan och hennes två döttrar. 

Att Sophie skulle få chansen att smita in på Lady Bridgertons stora maskeradbal är därför någonting hon aldrig hade kunnat drömma om - men plötsligt händer det! I skydd av sin mask kan ingen avslöja hennes sanna klass och identitet, så när hon träffar Benedict Bridgerton bleknar verkligheten och hon känner sig som en prinsessa. Tyvärr vet hon att alla förtrollningar bryts vid midnatt... Benedict å sin sida kan efter balen inte släppa tanken på den förtjusande men mystiska kvinnan i silverklänning. 

Vem är hon och hur ska han kunna hitta henne? 

Mina tankar:
Det här är den tredje delen om familjen Bridgerton och min favorit hittills. Det är en askungesaga, även om Benedict inte är någon prins, och sådana älskar jag! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln