En oväntad förälskelse

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext: 
Anthony Bridgerton är den mest eftertraktade mannen i Londons societet. Men ryktet säger att han aldrig kommer att gifta sig. Vad ingen vet är att han redan valt ut sin tillkommande. Edwina Sheffield är inte bara rar och behaglig utan också en av de vackraste unga kvinnorna i umgängeskretsen. Enda hindret är hennes syster Kate som är helt emot uppvaktningen. 

Kate vet precis vad Anthony är för sort - kvinnotjusare och partylejon. För att skydda sin syster beslutar hon sig för att stoppa förlovningen. Hon är beredd att ta till alla medel, men oförberedd på att själv hamna i skottgluggen för Anthonys charm.

Mina tankar:
Det här är den andra boken om familjen Bridgerton, nu med den äldsta i barnaskaran  i fokus. Jag älskar Kates karaktär och hennes vassa tunga, Anthony har en värdig motståndare i henne! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln