Familjerna på Cavendon Hall

Skriven av Barbara Taylor Bradford
Utgiven av Harper Collins Nordic, 2015

Baksidestext: 
Cavendon Hall - familjegodset i Yorkshire i England har varit släkten Inghams egendom i flera hundra år. Familjen Swann har varit tjänare på godset nästan lika länge. Sida vid sida har de delat glädje och sorg, hemligheter och skandaler.

Första världskriget är i annalkande och familjerna ställs inför utmaningar de aldrig kunnat föreställa sig. Relationerna sätts på prov, lojaliteter betvivlas och hemligheter kommer upp till ytan. När ovissheten om framtiden är som störst är en sak säker: familjerna kommer aldrig mer vara desamma.

Mina tankar:
Det här är första boken av fyra om Cavendon Hall. Jag gick förbi en korg med pocketböcker inne på Coop i somras och såg framsidan av en bok som fastnade i mitt minne. Då hade jag bråttom, men dagen efter åkte jag dit igen och letade rätt på pocketboken. Det var den fjärde delen i den här serien. Jag började leta efter den här första boken och hittade den till slut på bokbörsen. Man får följa de fyra D:na, döttrarna Diedre, Daphne, DeLacy och Dulcie under deras uppväxt, samt deras bröder Guy och Miles som figurerar i utkanten. Jag har en förkärlek för historiska romaner och den här är verkligen att rekommendera! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln