Hälsingesagor

Sammanställd av litteraturföreningen Hälsingesagor. 
Utgiven av Fåglar Förlag, 2020

Baksidestext: 
Antologin Hälsingesagor är full av fantastiska noveller som utspelar sig i Hälsingland, skrivna av författare som alla har en koppling till landskapet. Berättelserna för dig till allt från svunnen tid till långt in i framtiden. De har inslag av folktro, magi, spöken, superhjältar, tidsresor och mycket annat som tar med dig utanför vår verklighet. 

Mina tankar:
Det här är en härlig bok! Som uppvuxen i Hälsingland så kan jag verkligen följa med i novellerna och se landskapet, gatorna, kyrktornen och parkerna framför mig. Men det är inget måste för att njuta av bra noveller! Men jag vet inte om jag nånsin kommer våga campa i Mohed efter att ha läst den här! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln