Sambo på försök

Skriven av Beth O’leary
Utgiven av Printz Publishing, 2019

Baksidestext: 
Tiffy Moore behöver ett billigt boende. Leon Twomey jobbar natt och behöver pengar. Deras vänner tycker att de är galna, men det är den perfekta lösningen: Leon bor i lägenheten när Tiffy jobbar om dagarna, i övrigt är den hennes. 

Trots att de aldrig träffas kommer Tiffy och Leon allt närmare varandra genom en oväntad ”brevväxling” via post-it-lappar i lägenheten. De stöttar varandra genom vardagens bekymmer: expojkvänner, svartsjuka flickvänner, krävande jobb och en felaktigt fängelsedömd bror. Och snart smälter deras världar samman till en. 

Men kan man verkligen bli kär i någon man aldrig träffat? Och hur ska de hantera sina känslor när de äntligen ses?

Mina tankar:
Den här boken tycker jag väldigt mycket om, jag har läst den tre gånger eftersom Tiffy, med sin annorlunda härliga stil, är en sån personlighet som man vill umgås med igen. Det här är Beth O’learys första bok, jag längtar till jag får lägga vantarna på hennes andra nyutkomna bok! 

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln