Värdshustriologin

Skriven av Nora Roberts
Utgiven av Albert Bonniers Förlag

Jag tänker inte skriva någon baksidestext från den här boken, som egentligen är tre: Värdshuset, Pojkvännen och Nyårskyssen. När jag för första gången såg den här boken, när den var nyutkommen, inne på en bokhandel alldeles invid Hötorget i Stockholm, var det som att den drog i mig, den var som en magnet! Jag är en hyperkänslig empat som lever till stor del på intuition. Och jag har läst den här boken säkert 10 gånger, minst! Jag gick och längtade efter ett kärleksfullt förhållande och kände mig nästan avundsjuk på Claire, hon hade ett underbart förhållande med en driftig karl som tyckte om att snickra, den yngsta av tre bröder. Plus att hon drev en bokhandel! Jag tror på attraktionslagen, och idag lever jag med den yngsta av tre bröder, en karl som är otroligt händig och hanterar en spikpistol, en skruvdragare eller en svets minst lika bra som Beckett Montgomery. Jag har en son, och det räcker, jag behöver inte ha en hel drös som Claire. Nu är det bara bokhandeln som saknas!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln