En oemotståndlig frestelse

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext:
Michael Stirling är Londons mest ökände ungkarl, som aldrig haft svårt att fånga en kvinnas uppmärksamhet. Men när han får syn på Francesca Bridgerton blir han för första gången i sitt liv handlöst förälskad. Synd bara att hon snart ska gifta sig med hans kusin. Michael får helt enkelt leva med att vara olyckligt kär.

Men en dag tar Francescas liv en oväntad vändning och han får äntligen chansen att visa sina känslor - men vågar han? För henne har Michael aldrig varit något annat än en förtrogen vän. Sent en kväll när hon oskyldigt söker tröst i hans armar, visar sig trots allt passionen vara starkare än den allra syndigaste av hemligheter.

Mina tankar:
Det här är den sjätte boken om familjen Bridgerton. Den tar en med tillbaka i tiden en aning och är inte riktigt lik de tidigare böckerna. Den präglas av sorg och sjukdom på ett sätt som berör utan att ta överhanden. Det är en bok väl värd att läsa.

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln