Ett minnesvärt frieri

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext:
När Eloise Bridgerton inleder en brevväxling med Sir Phillip för att beklaga hans frus plötsliga bortgång, anar ingen av dem vad det ör början på. Phillip tror att Eloise är en huslig och anspråkslös ungmö i desperat behov av en man och frågar om hennes hand - barnen behöver ändå en ny mor. Eloise blir chockad, inte kan hon väl gifta sig med en man hon aldrig träffat?

Men bägges förväntningar ställs på ända. Eloises drömkarl skulle ju inte vara så här lynnig och ouppfostrad och … grovhugget charmig. Sedan var väl inte heller Sir Phillips praktiska lösning tänkt att vara lika envis och frispråkig och … absolut kyssvänlig?

Det här är den femte delen i serien om familjen Bridgerton i 1800-talets England.

Mina tankar:
Alltså, Eloise är ju bara för klockren, hennes snabba repliker och sätt att handskas med Sir Phillips odågor till barn gör att den här boken är en fröjd att läsa!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln