Hemligheterna på Cavendon Hall

Skriven av Barbara Taylor Bradford
Utgiven av Harper Collins Nordic, 2018

Baksidestext:
1949-1950
Trots omskakande världshändelser har släkterna Ingham och Swann hållit ihop och levt sida vid sida på Cavendon Hall i decennier. Men när andra världskriget tar slut börjar saker förändras på godset.

Hos Inghams börjar familjehemligheter komma upp till ytan samtidigt som den yngsta generationen skapar skandaler och intriger. Hemliga romanser, svek och krossade hjärtan hotar att splittra släktena, och det i en tid då de behöver varandra mer än någonsin. För snart ställs de inför ett hot, större än de kunnat föreställa sig.

Mina tankar:
Det här är den fjärde och sista delen om Cavendon Hall. Den är bra, men inte lika bra som de tidigare. Men det var det här bokomslaget som gjorde mig nyfiken på boken från början, och sedan insåg att det var en hel serie. Det är väldigt mycket namn att hålla reda på i den här boken, det är nog därför den tappar lite i mina ögon. Det är lätt att tappa bort sig och börja fundera på vem var han nu då? Och i vilket sammanhang kom han in i bilden?

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln