En oförglömlig kyss

Skriven av Julia Quinn
Utgiven av LoveReads, 2020

Baksidestext:
Ungkarlen Gareth St. Clair har bråkat med sin far sedan dagen han föddes. När han vägrar acceptera den brud fadern valt åt honom riskerar han att bli arvlös. Precis när Gareth börjar tappa allt hopp får han tag i en dagbok som en gång tillhört hans farmor. Problemet är att den är skriven på italienska - ett språk han inte kan. Nyfiken och otålig beger han sig till sin kloka mormor, Lady Danbury, för att få råd. Det är då han kommer i kontakt med Hyacinth Bridgerton.

Hyacinth är kvick och karismatisk. Hon kan dessutom italienska och erbjuder sig att hjälpa Gareth. Tillsammans dyker de ner i dagbokens hemligheter i hopp om att hitta något som kan rädda arvet. Vad ingen av dem räknad med är den oemotståndliga attraktion som växer fram mellan dem.

Mina tankar:
Det här är den sjunde boken i serien om syskonskaran i familjen Bridgerton. Hyacinth är skarp som en nyvässad kniv och hennes samtal och lässtunder med Lady Danbury är mycket roande. Men det här är ändå den svagaste boken i serien enligt min mening. Dagboken gör inte sitt jobb, att dra med läsaren och föra historien framåt.

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Etikettmoln

Bloggarkiv