Jul i det lilla Bageriet på Strandpromenaden

Skriven av Jenny Colgan
Utgiven av Massolit Förlag, 2016

Baksidestext:
Det är snart jul i Mount Polbearne, det lilla ö-samhället strax utanför Cornwalls kust. När Polly inte är upptagen med att skapa läckerheter i det lilla bageriet på strandpromenaden myser hon med sin underbara pojkvän, Huckle. Hans honungsaffärer går dock inte så bra som de hoppats, och kanske borde de lägga sina bröllopsplaner på is ett tag? Inga problem för Polly, men Huckles barnlängtan blir inte lika lätt för henne att hantera. Det visar sig också att Pollys vän Kerensa undanhåller något. Något som riskerar att splittra de goda vännerna.

Nu nalkas en tid för familj, vänner och - inte minst - för julmarknaden, årets höjdpunkt! Men mitt i förberedelserna får Polly ett telefonsamtal som vänder upp och ner på allt. Hur ska hon ens kunna tänka på julen när hennes eget liv är ett enda stort kaos?

Mina tankar: Jag kan bara inse att jag är lite sen med julböckerna… Men jag föredrar ändå att ta dem i ordning. Det här är tredje boken om Polly och det lilla bageriet på strandpromenaden. Den är inspirerande och helt klart läsvärd även om den inte är lika bra som den första boken om Polly.

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln