Att våga drömma

Skriven av Nora Roberts
Utgiven av Albert Bonniers förlag

Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt - Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Det här är Margos historia - och den första fristående delen i miniserien Vännerna från Templeton House, den första delen i Drömtriologin.

Baksidestext:
Margo skapar sig en förmögenhet som firad toppmodell, men karriären får ett abrupt slut och hon återvänder utblottad och förödmjukad till barndomshemmet, där hon får stöd och uppmuntran från oväntat håll.

Mina tankar:
Den här boken är lite svår att komma in i, men är man lite envis så sitter man snart där och kan inte släppa taget. Det är inte en av Nora Roberts bästa triologier men den är helt klart läsvärd. Den ger samma sug att bara fortsätta vända blad. Jag har läst samlingsvolymen men har lånat bilden på den enskilda boken från Storytel.

Instagram @mariastrevligabocker

Bilden är lånad från Storytel
Bilden är lånad från Storytel
Samlingsvolymen
Samlingsvolymen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln