En dröm blir sann

Skriven av Nora Roberts
Utgiven av Albert Bonniers förlag

Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt - Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Det här är Lauras historia - och den tredje fristående delen i miniserien Vännerna från Templeton House, den tredje delen i Drömtriologin.

Baksidestext:
Laura tyckte att hon hade allt - tills hennes man bedrog henne. Nu lever hon ett tufft liv som ensamstående mamma och när en gammal barndomsvän dyker upp inser hon att något sedan länge fattats henne.

Mina tankar:
Den här boken är också lite segstartad, men man kommer ändå in i den ganska snart. Den är som den första boken helt klart läsvärd och blir tillslut en bladvändare. Jag har läst samlingsvolymen men har lånat bilden på den enskilda boken från Storytel.

Instagram @mariastrevligabocker

Bilden är lånad från Storytel.
Bilden är lånad från Storytel.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln