Den lilla Bokhandeln runt hörnet

Skriven av Jenny Colgan
Utgiven av Massolit Förlag

Baksidestext:
Nina Redmond älskar böcker, och som bibliotekarie får hon göra det hon gillar allra mest - matcha rätt bok med rätt person. Men när hennes älskade bibliotek tvingas stänga står hon plötsligt utan jobb och har ingen aning om vad hon ska ta sig till. Men så hittar hon en annons om en charmig skåpbil och får en idé: hon ska starta en egen bokhandel, på hjul!

Men all styrka, mod och optimism som hon kan uppbåda - och därtill sitt livs samlade besparingar - gör Nina sig redo för en nystart i de vackra skotska högländerna. Men verkligheten visar sig vara något helt annat än de berättelser hon gärna drömmer sig bort i. Hon möter en mängd människor som både förgyller och förpestar hennes tillvaro, till exempel en charmig lokförare och en barsk och fåordig bonde på granngården.

Mina tankar:
Den här boken är värd att läsas om och om igen! Och det har jag gjort också… Nu när jag skriver det här blir jag sugen på att läsa den ännu en gång! Den är lite seg i starten, innan Nina kommer iväg upp till högländerna men sen sitter man som klistrad i den och bara ler! Jag älskar den här boken!!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln