På öppet hav

Skriven av Nora Roberts
Utgiven av Albert Bonniers Förlag, 2019

Baksidestext:
Anna Spinelli känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre adopterade bröderna, den äventyrslystne racerfäraren Cam, som nyligen återvänt hem efter fadern Rays död. Men socialarbetaren Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om Seth, deras fars siste skyddsling, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften att ta hand om den tilltufsade tioåringen. Samtidigt som Anna kliver in på gården - och rakt in i Cams hjärta - bubblar den lilla kuststaden vid Chesapeake Bay av illvilliga rykten.

Mina tankar:
Det är den första boken av fyra om Familjen i Chesapeake Bay där man får ta del av den lite hetlevrade Cameron Quinns liv, hans passion för båtar och sin fosterbrors socialsekreterare. 
En typisk Nora Roberts roman, helt underbar med andra ord!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln