Under fallande stjärnor

Skriven av Nora Roberts
Utgiven av Albert Bonniers Förlag

Baksidestext:
Ethan Quinn har alltid dragits till havet. Efter adoptivfadern Rays död flyr han till arbetet, och lägger all sin tid på att göra familjens båtbyggarfirma till en succé. Men svårare utmaningar står för dörren. Tioårige Seth behöver sina tre storebröder. Och så finns Grace Monroe. Kvinnan som alltid har funnits där, men som Ethan aldrig vågat erkänna att han älskar. För att bli lycklig måste Ethan våga möta sina mörka sidor och försonas med sitt förflutna.

Det här är den andra delen av fyra i serien om Familjen i Chesapeake Bay.

Mina tankar: Ethan är svår att komma inpå livet, han är väldigt privat i sitt sätt, men det är en fröjd att få komma in i hans huvud och börja förstå hans tankar. Den här boken är lika bra som den första i serien. Klockren Nora Roberts roman! Såå läsvärd!

Instagram @mariastrevligabocker

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln